Gondoskodás a fogaidnak és Neked

Szeretettel várunk Budapest belvárosában, a Corvin mozi közelében található családias hangulatú rendelőnkbe. Fiatal csapat, barátságos árak és otthonos környezet várja kedves pácienseinket.

A fogorvos és páciense közötti kapcsolat egyfajta kötődés, lelki kapcsolat is. Ezért a Fogvarázsnál törekszünk arra, hogy mindenkire extra idő is jusson, hogy barátságos légkört alakíthassunk ki és bizalmat is szerezhessünk. Fontos számunkra, hogy a kezelés alatt ne a szokásos fogorvostól való rettegés uralja a hangulatot! Törekszünk arra, hogy az egész család problémáit el tudjuk látni, legyen az gyermekfogászati vagy felnőtt "fogas kérdés". 


Munkatársaink

Dr. Beke Barbara

Dr. Beke Barbara vagyok, a Fogvarázs vezető fogorvosa, fogszabályozó szakorvos, három gyermek édesanyja.

A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem summa cum laude minősítéssel. Egyetemi éveim alatt több tanulmányi versenyen dobogós helyet értem el, valamint köztársasági ösztöndíjas voltam. Tapasztalataimat a németországi Albert-Ludwigs Universitäten, illetve az alexandriai egyetemen bővítettem.

Legnagyobb tapasztalatom a fogszabályozásban és az endodonciai kezelésekben van. Munkám során fontosnak tartom, hogy családias légkört teremtsek, pácienseimmel baráti viszonyt alakítsak ki, hogy a fogorvoshoz való rendszeres visszatérés ne félelemmel teli legyen, hanem régi ismerősként üdvözölhessük egymást. Szakmailag fontosnak tartom magam folyamatos képzését, illetve a kollégákkal való konzultációt, hogy minden fogászati területen kisegíthessem pácienseimet.

Dr Tóth Babett

Dr. Tóth Babett vagyok, a Fogvarázs fogorvosa.

2019-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, majd a Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikán dolgoztam. Munkám során betekintést nyertem a dysgnath műtétek világába (állcsont deformitások sebészi kezelése), valamint részt vettem a magyar és külföldi diákok oktatásában is. Már egyetemi éveim alatt is nagyon vonzott a fogszabályzás szakirány, ezért végeztem tudományos diákköri munkát, melynek keretein belül Cone Beam CT felvételeket vizsgálva hasonlítottam össze a különböző csontvarratok érettségét és ezek hatását a fogszabályozó kezelésre. A kutatásom számos díjat nyert a Tudományos Diákköri Konferenciákon.

A gyermekfogászati kezelések során elsajátított tapasztalatoknak köszönhetően nagy megértéssel és empátiával fordulok a pácienseim felé. A fogászati beavatkozások során fontosnak tartom, hogy a pácienseimmel megtaláljam a közös hangot, és jó hangulatban teljenek a kezelések. A páciensekkel való találkozások alkalmával igyekszem komplex fogászati ellátást nyújtani, így minden esetben kitérek a szájhigiéne fontosságára is. Úgy vélem, hogy egészséges környezetben lehet szépen dolgozni és esztétikus eredményt elérni.

Dr. Radóczy-Drajkó Zsombor

Drajkó Zsombor vagyok, a Fogvarázs parodontológusa.

Orvosi és fogorvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem, ahogy a parodontológia szakvizsgámat is. Az Egyetem Parodontológiai Klinikájának klinikai szakorvosaként és PhD-hallgatójaként tudományos munkát is végzek, saját kutatási témám a saját fogak segítségével végzett csontpótlás klinikai vizsgálata. Szakterületem a fogágybetegség konzervatív és műtéti ellátása, az implantációs sebészet és csonthiányos területek implantprotetikai ellátása, valamint az esztétikai és funkcionális ínysebészet. Rendszeresen tartok továbbképzéseket implantológia és parodontológia témakörében magyar és angol nyelven.

Ha nem dolgozom, megtalálhattok futás közben a Gellért-hegyen, a kedvenc kávézómban egy könyv társaságában, vagy a kedvenc Pintér Béla darabomon a Szkénében.

Dr. Papócsi Petra

Diplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. Egyetemi éveim alatt tudományos munkát folytattam az Arc-Állcsont-Szájsebészeti és Fogászati Klinikán, ahol azóta dento-alveoláris sebész rezidensként dolgozom és a betegellátás mellett az oktatásban is részt veszek.

Számomra a páciens az első, úgy gondolom a megfelelő tájékoztatás és fájdalommentes kezelés a kulcs a jó orvos-beteg kapcsolat kialakításához. Célom a bizalmi légkör és jó hangulat kialakítása, illetve, hogy pácienseim számára a szájsebészeti beavatkozások pozitív élmények lehessenek. Ehhez eszközeim a precizítás, folyamatos szakmai fejlődés és a türelem.

Szabadidőmet szívesen töltöm családommal és barátaimmal, szeretek közös élményeket szerezni továbbá sportolni.

Dr. Biczó Zita

Dr. Biczó Zita vagyok, a Fogvarázs fogorvosa.

Diplomámat 2022-ben szereztem meg, a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, summa cum laude minősítéssel. Egyetemi éveim alatt részt vettem tudományos diákköri munkában, melynek keretein belül a cukorbetegség szájüregi szövődményeivel, valamint a cukorbeteg páciensek fogászati ellátásnak sajátosságaival foglalkoztam. A TDK-munka eredményeként számos magyar és angol nyelvű publilációnak lehettem társszerzője. Diplomám megszerzése után a SE Arc-, Állcsont-, Szájsebészeti és Fogászati Klinikájának rezidense lettem, ahol a betegellátás mellett magyar és külföldi fogorvostan-hallgatók gyakorlati oktatásában is részt veszek.

A fogorvosi tevékenység egyik legfontosabb feladatának tekintem a prevenciót, ezért a páciensekkel való első találkozáskor igyekszem kitérni a szájhigiénia fontosságára, valamint annak javítsásának lehetőségeire. Véleményem szerint a sikeres fogásztai kezeléshez elengedhetetlen a nyugodt légkör és a tökéletes érzéstelenítés.

Dr. Debreceni Fanni

Fogorvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem 2020-ban.
Legfőbb érdeklődési területeim közé tartozik a Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan.
Kezeléseim során célom a bizalom megteremtése, hatékony kommunikáció, és fájdalommentes beavatkozások végzése.
A hosszútávon sikeres kezelések elengedhetetlen kulcsának tartom a modern technológiai ismeretek folyamatos bővítését.

Vashegyi Viktória

Vashegyi Viktória vagyok, a Fogvarázs dentálhigiénikusa.
2016-ban fejeztem be a Fogászati Asszisztensi tanulmányaimat a Pannon Kincstár Tanodában.Gyakorlati éveimet eltöltve teljesen elvarázsolt a fogászat világa:precizitás, kreativitás, gyógyítás és a páciensek elégedett mosolya a kezelések végén, ezért a bizonyítványom megszerzése után egyértelmű volt számomra, hogy tovább folytatom tanulmányaimat, így nem volt kérdés, hogy jelentkezek a Klinikai Fogászati Higiénikus képzésre, melyet sikeresen, 2017-ben el is végeztem. Az eltelt évek során az egyik fő profilommá vált a fogfehérítés és a szájhigiéniés tanácsadás. Mivel a fogászat manapság az egyik legdinamikusabban fejlődő ágazat, ezért, hogy a pácienseimnek a legkorszerűbb és a leghatékonyabb ellátást tudjam biztosítani, elengedhetetlennek tartom a különböző szakmai továbbképzések és workshopok rendszeres látogatását. 2018-ban megszereztem a Laser Dentalhygienist képesítést, így a lézer terápia is közel áll hozzám! Abban az évben további meghatározó tanfolyamokon vettem részt, mint például az iTop Advanced képzésén, amelynek segítségével egy teljesen más szemléletet elsajátítva a pácienseim szájhigiéniés edukációját még magasabb szintre tudtam emelni, rá pár hónapra pedig megszereztem az iTop instruktori minősítést is. Munkám során kiemelkedően fontosnak tartom, hogy elnyerjem pácienseim bizalmát, illetve a fogorvos kollégáimmal együttműködve a lehető legtökéletesebb szájhigiénét alakítsuk ki teljesen egyénre szabva! Ezzel együtt, nem titkolt célom, hogy az emberek olyan jó kedvvel és bátorsággal térjenek vissza a rendelőbe akárcsak egy szépségszalonba mennének szépülni!

Ráski-Csuhai Tímea

Ráski-Csuhai Tímea vagyok, a Fogvarázs asszisztense.

2017 óta dolgozom fogászati asszisztenseként. Nagy öröm számomra egy vidám és precíz csapat tagjának lenni. A munkám szerves és egyben legjobb része,hogy segíthetek az orvosoknak és a pácienseknek egyaránt. Fontos számomra a nyugodt légkör megteremtése, hiszem hogy ez minden jó emberi kapcsolat alapja.

Juuhász Tímea

Juhász Tímea vagyok, a Fogvarázs asszisztense, három gyermek édesanyja.

Kapcsolatom a Fogvarázzsal 2019-ben kezdődött, mint páciens jártam ide. Már azelőtt is foglalkoztatott a gondolat, hogy szívesen kipróbálnám magam asszisztensként, a Fogvarázsban dolgozó emberek szakértelme, kedvessége adta meg azt a lökést, ami segített, hogy ezt a pályát válasszam. Örülök, hogy páciensből egy ilyen remek csapat tagjává válhattam.

Lőrincz Dóra

Lőrincz Dóra vagyok, a Fogvarázs asszisztense.

Érettségi után 2013-ban, fogtechnikus tanulmányokat folytattam, melynek 2,5 éve alatt, betekintést nyerhettem a fogászati rendelő világába.
Egyből magával ragadott az asszisztensi feladatok légköre és eldöntöttem, hogy ezt a pályát szeretném folytatni!
Szeretek az orvos jobb keze lenni, előkészülni a kezelésekhez és az egészségnyújtásban segédkezni!