Nem várt gondoskodás a fogaknak és Nekem

Szeretettel várjuk Önt Budapest belvárosában, a Corvin mozi közelében található családias hangulatú rendelőnkbe. Fiatal csapat, barátságos árak és otthonos környezet várják kedves pácienseinket.

A fogorvos és páciense közötti kapcsolat egyfajta kötődés, lelki kapcsolat is. Ezért a Fogvarázsnál törekszünk arra, hogy mindenkire extra idő is jusson, hogy barátságos légkört alakíthassunk ki és bizalmat is szerezhessünk. Fontos számunkra, hogy a kezelés alatt ne a szokásos fogorvostól való rettegés uralja a hangulatot! Törekszünk arra, hogy az egész család problémáit el tudjuk látni, legyen az gyermekfogászati vagy felnőtt "fogas kérdés". 


Munkatársaink

Dr. Beke Barbara

Dr. Beke Barbara vagyok, a Fogvarázs vezető fogorvosa, fogszabályozó szakorvos, három gyermek édesanyja.

A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem summa cum laude minősítéssel. Egyetemi éveim alatt több tanulmányi versenyen dobogós helyet értem el, valamint köztársasági ösztöndíjas voltam. Tapasztalataimat a németországi Albert-Ludwigs Universitäten, illetve az alexandriai egyetemen bővítettem.

Legnagyobb tapasztalatom a fogszabályozásban és az endodonciai kezelésekben van. Munkám során fontosnak tartom, hogy családias légkört teremtsek, pácienseimmel baráti viszonyt alakítsak ki, hogy a fogorvoshoz való rendszeres visszatérés ne félelemmel teli legyen, hanem régi ismerősként üdvözölhessük egymást. Szakmailag fontosnak tartom magam folyamatos képzését, illetve a kollégákkal való konzultációt, hogy minden fogászati területen kisegíthessem pácienseimet.

Dr. Gémesi Dóra

Dr. Gémesi Dóra vagyok, a Fogvarázs fogorvosa, szájsebész szakorvos

Diplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem, majd a Semmelweis Egyetem Oktatási Centrumában a szakorvos képzés keretein belül dentoalveolaris sebész rezidensként helyezkedtem el.

Klinikai munkám során nemcsak sebészi téren fejleszthetem a tudásomat, hanem a fogászat egyéb területeibe is betekintést nyerek az Oralis Diagnosztikai Tanszék munkatársaként, nap, mint nap váratlan és sokszínű esetek tapasztalva meg. Mindemellett a magyar és külföldi diákok oktatásában is részt veszek.

Tanulmányaim során nem csak a dento-alveolaris sebészi pálya vonzott, több éven keresztül végeztem tudományos diákköri munkát a Konzerváló Fogászati Klinikán is, az általános egészségügyi elváltozások, közöttük a cukorbetegség hatását vizsgálva a fogazat és a fogágy állapotára. Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy a páciensek ellátásakor és a fogak kezelésével, a szervezet egészének gyógyításában veszünk részt, hiszen ezek szoros összefüggésben állnak egymással. A testi – lelki egyensúly fenntartásában a fogazat épségének is nagy szerepe van. A családunkkal, valamint munkatársainkkal való kommunikációnak és napi rutin feladataink ellátásának feltétele egy egészséges mosoly, amely egy kiegyensúlyozott személyt takar.

Egyetemi éveim alatt fogorvosi szűrővizsgálatokban vettem részt, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat által szervezett erdélyi önkéntes munka keretein belül, ahol általános iskolás gyermekek szájhigénés oktatásával is foglalkoztam.

Nyelvtudásom fejlesztése érdekében egy szemesztert Németországban töltöttem el, ahol egy München környéki fogászati klinikán a németországi betegellátás folyamatába nyertem betekintést és aktív résztvevőjeként asszisztensi tevékenységet láthattam el.

A német nyelv mellett angolul is folyékonyan beszélek.

Számomra a fogorvosi szék mindig is egy biztos közeget jelentett, köszönhetően pozitív gyerekkori tapasztalataimnak és fontosnak tartom, hogy ugyanezen élményt erősítsem saját betegeimben is, hogy nyugodtan és bizalommal fordulhassanak hozzám panaszaikkal.

Dr Tóth Babett

Dr. Tóth Babett vagyok, a Fogvarázs fogorvosa.

2019-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, majd a Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikán dolgoztam. Munkám során betekintést nyertem a dysgnath műtétek világába (állcsont deformitások sebészi kezelése), valamint részt vettem a magyar és külföldi diákok oktatásában is. Már egyetemi éveim alatt is nagyon vonzott a fogszabályzás szakirány, ezért végeztem tudományos diákköri munkát, melynek keretein belül Cone Beam CT felvételeket vizsgálva hasonlítottam össze a különböző csontvarratok érettségét és ezek hatását a fogszabályozó kezelésre. A kutatásom számos díjat nyert a Tudományos Diákköri Konferenciákon.

A gyermekfogászati kezelések során elsajátított tapasztalatoknak köszönhetően nagy megértéssel és empátiával fordulok a pácienseim felé. A fogászati beavatkozások során fontosnak tartom, hogy a pácienseimmel megtaláljam a közös hangot, és jó hangulatban teljenek a kezelések. A páciensekkel való találkozások alkalmával igyekszem komplex fogászati ellátást nyújtani, így minden esetben kitérek a szájhigiéne fontosságára is. Úgy vélem, hogy egészséges környezetben lehet szépen dolgozni és esztétikus eredményt elérni.

Dr. Gyekiczki Fruzsina

Diplomámat  a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi  Karán szereztem summa cum laude minősítéssel. Az egyetemi éveim alatt tudományos diákköri munkát végeztem a Gyermekfogászati-, és Fogszabályozási Klinikán a fogak számbeli rendellenessége kapcsán, emellett részt vettem nehezen kezelhető gyermekek fogászati ellátásában a Bethesda Gyermekkórházban. Itt szerzett tapasztalataimnak köszönhetően a mai napig közel áll hozzám a gyermekek fogászati ellátása, különös tekintettel számfeletti fogakkal rendelkező, vagy csírahiányos páciensek sebészi kezelése.  Az egyetemi tanulmányaim során leginkább a szájsebészet szakterülete nyerte el tetszésemet, így fél éves önkéntes munka keretein belül lehetőségem nyílt részt venni a Honvéd Kórház betegellátásában. Tanulmányaim befejezését követően a Semmelweis Egyetem Orális Diagnosztikai Tanszékén kezdtem el dolgozni szájsebész rezidensként, ahol a betegellátás mellett magyar, valamint külföldi hallgatók oktatásában is segítkezem. Fő profilom a szájsebészet, emellett foglalkozom fogmegtartó kezelésekkel és fogpótlások készítésével is. Munkám során kiemelkedően fontosnak tartom, hogy pácienseim fájdalommentes ellátásban részesüljenek, eloszlatva ezzel a fogászati és szájsebészeti beavatkozásokat övező félelmüket. Fő célom, hogy a kezelést követően elégedett mosollyal távozzanak.

Dr. Huszta Brigitta

Dr. Huszta Brigitta vagyok, a Fogvarázs fogorvosa, endodontusa.

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem meg a diplomámat, majd a Konzerváló Fogászati Klinika rezidens orvosa lettem. Az alapképzést követően szereztem meg az endodontia fogszakorvos képesítést. A betegellátás és kutatói tevékenység mellett a magyar, illetve a külföldi hallgatók oktatásában aktívan részt veszek.

Fő szakterületem a fogak gyökérkezelése és a protetika. Emellett foglalkozom a konzerváló fogászati és esztétikai ellátással is. A kutatási területem az endodonciai átöblítőszerek hatékonyságának vizsgálata, amellyel hozzá tudok járulni a gyökérkezelés sikerességének javításához.

A betegellátás során a fő alapelvem a fogak megmentése, illetve olyan kezelések biztosítása a páciensek számára, amely hosszútávú megoldást nyújt a panaszaikra. Fontosnak tartom a teljeskörű, érthető tájékoztatást, fájdalommentes beavatkozást és a nyugodt légkör biztosítását.

Dr. Radóczy-Drajkó Zsombor

Drajkó Zsombor vagyok, a Fogvarázs parodontológusa.

Orvosi és fogorvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem, ahogy a parodontológia szakvizsgámat is. Az Egyetem Parodontológiai Klinikájának klinikai szakorvosaként és PhD-hallgatójaként tudományos munkát is végzek, saját kutatási témám a saját fogak segítségével végzett csontpótlás klinikai vizsgálata. Szakterületem a fogágybetegség konzervatív és műtéti ellátása, az implantációs sebészet és csonthiányos területek implantprotetikai ellátása, valamint az esztétikai és funkcionális ínysebészet. Rendszeresen tartok továbbképzéseket implantológia és parodontológia témakörében magyar és angol nyelven.

Ha nem dolgozom, megtalálhattok futás közben a Gellért-hegyen, a kedvenc kávézómban egy könyv társaságában, vagy a kedvenc Pintér Béla darabomon a Szkénében.

Vashegyi Viktória

Vashegyi Viktória vagyok, a Fogvarázs dentálhigiénikusa.
2016-ban fejeztem be a Fogászati Asszisztensi tanulmányaimat a Pannon Kincstár Tanodában.Gyakorlati éveimet eltöltve teljesen elvarázsolt a fogászat világa:precizitás, kreativitás, gyógyítás és a páciensek elégedett mosolya a kezelések végén, ezért a bizonyítványom megszerzése után egyértelmű volt számomra, hogy tovább folytatom tanulmányaimat, így nem volt kérdés, hogy jelentkezek a Klinikai Fogászati Higiénikus képzésre, melyet sikeresen, 2017-ben el is végeztem. Az eltelt évek során az egyik fő profilommá vált a fogfehérítés és a szájhigiéniés tanácsadás. Mivel a fogászat manapság az egyik legdinamikusabban fejlődő ágazat, ezért, hogy a pácienseimnek a legkorszerűbb és a leghatékonyabb ellátást tudjam biztosítani, elengedhetetlennek tartom a különböző szakmai továbbképzések és workshopok rendszeres látogatását. 2018-ban megszereztem a Laser Dentalhygienist képesítést, így a lézer terápia is közel áll hozzám! Abban az évben további meghatározó tanfolyamokon vettem részt, mint például az iTop Advanced képzésén, amelynek segítségével egy teljesen más szemléletet elsajátítva a pácienseim szájhigiéniés edukációját még magasabb szintre tudtam emelni, rá pár hónapra pedig megszereztem az iTop instruktori minősítést is. Munkám során kiemelkedően fontosnak tartom, hogy elnyerjem pácienseim bizalmát, illetve a fogorvos kollégáimmal együttműködve a lehető legtökéletesebb szájhigiénét alakítsuk ki teljesen egyénre szabva! Ezzel együtt, nem titkolt célom, hogy az emberek olyan jó kedvvel és bátorsággal térjenek vissza a rendelőbe akárcsak egy szépségszalonba mennének szépülni!

Ráski-Csuhai Tímea

Ráski-Csuhai Tímea vagyok, a Fogvarázs asszisztense.

2017 óta dolgozom fogászati asszisztenseként. Nagy öröm számomra egy vidám és precíz csapat tagjának lenni. A munkám szerves és egyben legjobb része,hogy segíthetek az orvosoknak és a pácienseknek egyaránt. Fontos számomra a nyugodt légkör megteremtése, hiszem hogy ez minden jó emberi kapcsolat alapja.

Kozmáné Juhász Tímea

Kozmáné Juhász Tímea vagyok, a Fogvarázs asszisztense, három gyermek édesanyja.

Kapcsolatom a Fogvarázzsal 2019-ben kezdődött, mint páciens jártam ide. Már azelőtt is foglalkoztatott a gondolat, hogy szívesen kipróbálnám magam asszisztensként, a Fogvarázsban dolgozó emberek szakértelme, kedvessége adta meg azt a lökést, ami segített, hogy ezt a pályát válasszam. Örülök, hogy páciensből egy ilyen remek csapat tagjává válhattam.

Sipos Nóra

Sipos Nóra vagyok, a fogvarázs egyik asszisztense.
Főleg Babett doktornő mellett találkozhattok velem. Még friss vagyok a szakmában, szeretek egész nap emberek között dolgozni. Fontos számomra a jó hangulat munka közben, ami a vendégekre is nyugtatóan hat.